Back to Top

Kennis en ervaring

CO-Nee levert praktische oplossingen aan de installateur maar ook aan eindgebruikers als het gaat om duurzaam verwarmen met de nieuwste technieken. Of het nu gaat om een duidelijk plan van aanpak, een prima installatie ontwerp, begeleiding bij oplevering, een onderhoudsplan, subsidie aanvraag of Stek logboeken.


Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij met ons team van goed opgeleide professionals bezig geweest met het realiseren van perfect werkende warmtepompinstallaties en alles wat hier maar bij hoort. Als vaste adviseur van het Oostenrijkse topmerk Heliotherm zijn wij bij veel complexe installaties betrokken geweest, daar zijn de nieuwste warmtepomptechnieken toegepast. Natuurlijk alles volgens Stek en REI regelgeving. Ook het begeleiden en opleiden van servicepartners behoort tot onze werkzaamheden.

Een goed werkende installatie begint bij het in kaart brengen van de veelal specifieke wensen. De basis voor deze installaties is een technische omschrijving en installatietekening met leiding dimensionering. Kennis, kwaliteit en een verrassend ontwerp maken ons onderscheidend. Onze jarenlange ervaring in het begeleiden van installateurs zijn een waarborg voor een goed lopend project waarbij irritatie door onduidelijke afspraken, faalkosten en meerwerk tot het verleden behoren.

Kunnen wij u helpen?

Info@CO-Nee.nl

Bellen kan natuurlijk ook altijd
06-53862507